dilluns, 21 de maig de 2012

Barretes ecològiques d'espelta i coco

INGREDIENTS:
1/2 tassa petita oli d'oliva
1/2 tassa petita de sirope d'àgave
1 tassa petita de coco ratllat
1/4 tassa petita de panses hidratades
2 orellanes ecològiques
3 anous ecològiques
1 tassa petita de farina ecològica d'espelta (blanca i integral)
1 tassa petita de flocs de civada ecològics
un raig generós d'extracte de vainilla
canyella en pols

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Partim en trossos petits les anous i les orellanes.

- Barregem tots els altres ingredients menys la canyella, i els integrem bé ajudant-nos d'una espàtula.

- Folrem la safata del forn amb paper de fornejar, i distribuïm la massa per la superfície de la safata, donant-li el gruix que vulguem. Espolvoregem per sobre amb força canyella en pols.

- Fiquem al forn, amb escalfor a dalt i a baix, durant uns 20 minuts, vigilant que no se'ns cremi. Deixem refredar i tallem a barretes.