dimarts, 28 d’agost de 2012

Pollastre amb patates i pomes


INGREDIENTS:
1 pollastre tallat a octaus
2 patates grans
1 ó 2 pomes golden
1 ceba gran
1 got de vi blanc
1/2 litre brou de pollastre
oli, sal i pebre

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 200 ºC.

- Pelem les patates i les tallem a trossos grossos. Pelem la ceba i la tallem a grills. En una safata que pugui anar al forn posem un bon raig d'oli d'oliva, les patates, la ceba.

- Salpebrem el pollastre i el posem, amb la pell cap a baix, sobre les patates i la ceba.

- Afegim el vi blanc i el brou de pollastre.

- Posem la safata al forn i ho posem a coure durant uns 20 minuts.

- Passat aquest temps, girem els talls de pollastre i hi afegim la poma pelada i tallada a grills i ho deixem coure uns 20 minuts més.