dimecres, 29 d’agost de 2012

Postre de gelatina de mores

INGREDIENTS:
1 sobre de gelatina neutra
sucre (jo sirope d'àgave)
mores

* la quantitat de sucre dependrà de la dolçor de les mores, jo he posat mitja tassa de cafè aproximadament.

COM ES FA?
- Rentem les mores i les triturem amb el minipimer. Un cop triturades, passem el puré per un colador xinès.

- Posem el puré en un mesurador de líquids i acabem d'omplir d'aigua fins a arribar als 250 ml. Afegim el sucre, remenem i reservem.

- En un pot, posem a escalfar 250 ml. d'aigua fins que bulli. Afegim la gelatina i remenem uns minut.  A continuació treiem del foc i incorporem el puré de mores. Remenem fins que tot estigui ben integrat, uns 2 ó 3 minuts.

- Repartim en els motlles individuals i deixem refredar. Quan estigui fred, posem a la nevera fins que hagi quallat totalment, un mínim de 6 hores.

OBSERVACIONS: Aquest postre se sembla més a una crema que a una gelatina de mores, l'aspecte tampoc és transparent com a les gelatines, és més aviat de crema. És molt bo, sap a mora acabada de collir.