dissabte, 25 d’agost de 2012

Rosquilles Orlando


INGREDIENTS:
2 ous
50 ml. oli girasol (jo d'oliva 0,4º)
50 ml. llet
100 ml. licor anis
150 g mantega
ratlladura d'una llimona
500 g farina rebosteria
1/2 sobre llevat royal
un pessic de llevat de forner sec.

COM ES FA?
- En un bol, batem els ous i li afegim l'oli, la llet, el licor d'anís, la mantega i la ratlladura de llimona. Barregem bé.

- Anem incorporant la farina, junt amb els dos tipus de llevat, prèviament tamisada. Amassem fins a obtenir una massa oliosa però que no s'enganxi a les mans.

- Formem una bola, tapem amb paper de film, i deixem fermentar en un lloc càlid durant 1 hora i mitja.

- Passat aquest temps, anem agafant petites boletes de la massa i li donem la forma de rosquilla.

- En una paella, posem a escalfar molt oli. Quan ja estigui calent però que no fumegi, anem fregint les rosquilles i les deixem refredar sobre un paper de cuina.

- Quan estan fredes, preparem una barreja d'aigua i anís a parts iguals, banyem les rosquilles i, a continuació, les arrebossem amb sucre.

COMENTARIS: Recepta trobada a Kanela y limón.Són molt bones, molt esponjoses i molt tendres.