dilluns, 10 de setembre de 2012

Pa de raïm

INGREDIENTS:
500g raïm pelat i sense pinyols
2 cullerades i mitja d'oli d'oliva
1,5 culleradetes de sal
1000 g farina de força
1,5 sobres de llevat sec de forner

COM ES FA?
- Pelem i treiem els pinyols del raïm

- Posem tots els ingredients a la panificadora (Home Bread Baguette, Moulinex) en l'ordre indicat. Posem el programa núm. 3 (amassat, llevat i cocció, 3 hores 40 minuts). També podem fer-lo a mà en el cas que no tinguem panificadora.

- Treiem de la panificadora i deixem refredat abans de tallar.

OBSERVACIONS: Queda un pa molt flonjo i molt bo, curiosament els grans de raïm han "desaparegut" i no es noten. Si afegim una culleradeta de sucre als ingredients, és un pa dolç ideal per a esmorzar.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Ha de ser boníssim!!! igual que el pa de pessic. La dolçor del raim ha de ser un punt que segur queda genial. M'encata la idea.