diumenge, 27 de gener de 2013

Llobarro amb pimentó i patates


INGREDIENTS: (per a 1 persona)
2 lloms de llobarro
2 patates mitjanes
pimentó dolç o picant, segons ens agadi
2 alls
oli d'oliva
orenga, julivert, etc.
formatge en pols

COM ES FA?
- Tallem les patates a trossos mitjans, les posem en una safata que pugui anar al forn amb oli d'oliva i espolvoregem per sobre orenga, julivert o les herbes que ens agradin. Encenem el forn a 150 ºC, i deixem que es coguin durant uns 15 minuts. Remenem de tant en tant perquè es facin bé per totes bandes.

- Mentretant, en una paella posem una mica d'oli d'oliva, salem els llobarros i els fregim, amb la pell a sobre, durant uns 5 minuts. Retirem del foc i reservem.

- En la mateixa paella, afegim més oli i incorporem els alls tallats a rodanxes. Deixem que es vagin fent fins que veiem que estan daurats.

- Quan les patates ja estan fetes, treiem la safata del forn, a sobre hi posem els lloms de llobarro, espolvoregem pimentó, i aboquem els alls amb l'oli de fregir-los.

- Espolvoregem amb formatge en pols, i tornem a ficar al forn, i deixem coure uns 10 minuts.