diumenge, 27 de gener de 2013

Pastís d'aprofitament

 Aquesta recepta és d'aprofitament, d'un pollastre a l'ast i d'un conill guisat amb patates i pèsols.

INGREDIENTS:
un pit de pollastre, 1/4 de conill
4 ous
un pot de llet evaporada Ideal

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Tallem en trossos petits un pit de pollastre (a l'ast) i mig conill (guisat amb patates i pèsols).

- En un bol, batem els ous, afegim la llet evaporada i remenem.

- Incorporem els trossos de pollastre i conill. Si tenim salseta del guisat, incorporem també una mica per fer el pastís més sucós.

- Preparem un motlle embadurnant-lo de mantega i pa ratllat. Aboquem la barreja anterior.

- Fiquem al forn i el deixem fins que estigui fet, uns 50 minuts.

- Treiem del forn, deixem refredar i desmotllem.