dimarts, 26 de febrer de 2013

Llobarro a l'allet amb pinyons


INGREDIENTS (per a 1 persona):
2 filets de llobarro
un grapat de pinyons
1 all
1/2 got de vi blanc
una culleradeta de pimentó dolç
sal, oli

COM ES FA?
- En una paella, o en la planxa, posem una mica d'oli i fregim els filets de llobarro. Salem i treiem del foc. Reservem.

- En la mateixa paella, afegim una mica més d'oli i fregim els alls tallats a llesques. Quan estan daurats, incorporem els pinyons i deixem que es torrin una mica.

- Afegim el vi blanc i deixem coure a foc baix fins que redueixi. Una mica abans d'acabar, afegim el pimentó dolç i deixem que acabi de coure.

- Quan la salsa ja està feta, es posen els filets de llobarro en el plat i s'aboca la salsa per sobre.

COMENTARIS: Recepta trobada a Recetas fáciles y rápidas