dilluns, 25 de febrer de 2013

Magdalenes d'espelta de taronja i gingebre


INGREDIENTS:
200 g farina espelta blanca tamisada
150 g sucre de canya
120 g mantega (jo margarina)
3 ous
2 culleradetes de llevat Royal
1/2 culleradeta de gingebre en pols
3 cullerades de suc de taronja
la ratlladura de la pell d'una taronja
100 ml llet vegetal

COM ES FA?
- Preescalfem el forn a 180°C.

- Tamisem la farina i reservem.

- Batem la margarina amb el sucre fins que s'integrin.

- Anem afegint els ous, un a un, i batem fins que estiguin ben integrats.

- Afegim la meitat de la farina i barregem bé amb la massa anterior.
- Incorporem el suc de taronja, la ratlladura de taronja, el gingebre i la llet. Remenem.
- Finalment afegim la resta de la farina i el llevat i tornem a remenar fins que estigui tot ben integrat.

- Emplenem els motlles de madalenes fins a 3/4 de la seva capacitat i els col·loquem a la safata del forn.

- Fornegem durant 25 minuts. Passat aquest temps, els treiem del forn i els deixem que refredin 5 minuts a la mateixa safata, i després els deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS:  Recepta trobada a La cocina alternativa