diumenge, 3 de febrer de 2013

Roscos durs de Salobreña


INGREDIENTS:
1 got d'oli d'oliva suau
1 got d'anís sec
1/2 got de sucre
700 g farina de rebosteria
canyella en pols
anís en gra

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC, escalfor a dalt i a baix.

- En un bol, barregem bé el sucre, l'anís, l'oli i la canyella.

- Afegim l'anís en gra i la farina. Amassem fins a obtenir una massa homogènia.

- Agafem petites porcions de massa, li donem forma allarguissada (de xurro) i les unim pels extrems per aconseguir forma de rosquilla.

- Posem les rosquilles sobre la safata del forn, prèviament folrada amb paper de fornejar.

- Fiquem al forn, a mitja alçada, la safata i la deixem fins que veiem que les rosques comencen a daurar-se, uns 10 minuts aproximadament.

- Deixem refredar sobre una reixeta. Mengem quan estiguin freds.

COMENTARIS: Recepta trobada a Atrapada en mi cocina. En la meva recepta he variat la quantitat de farina, la temperatura i el temps de cocció (a la recepta original són 800 g, 190ºC i 35 minuts, respectivament).


1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Aquests no m'importaria provar-los!!!!!