divendres, 8 de febrer de 2013

Torrades de Santa Teresa ("torrijas")

INGREDIENTS:
1 barra de pa del dia anterior
3 cullerades de sucre (jo sucre moreno)
3 gots de llet
1 ó 2 ous
oli
canyella
Per arrebossar: sucre i canyella

COM ES FA?
- Tallem el pa a llesques una mica gruixudes.

- En un plat fondo, barregem la llet amb el sucre i la canyella.

- Batem els ous en un plat i reservem.

- Empapem les llesques de pa en la barreja de llet, sucre i canyella.

- Passem les llesques de pa per l'ou i, a continuació, les fregim en una paella amb força oli ben calent.

- Quan estiguin fetes, les deixem escórrer en paper de cuina per treure l'excés d'oli,

- Finalment, en un plat barregem sucre i canyella i arrebossem les torrijas ja fregides.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Oh!!! quants records em porten.
I qué bones eren!!!!
t'han quedat espectaculars.