dimarts, 5 de març de 2013

Pollastre a la mel i mostassa


INGREDIENTS:
4 quarts (cuixes) de pollastre
1 cullerada molt plena de mel
1 cullerada de mostassa
2 cullerades d'oli d'oliva extra verge
Barreja de sal marina i herbes (herbes de provença, orenga, romaní, alfàbrega, etc.)
4 patates
200 ml. vi blanc
Oli d'oliva

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200 ºC.

- Treiem la pell i el greix del pollastre. Condimentem amb sal i les herbes.

- Tallem les patates a trossos no gaire grans i les posem en una safata que pugui anar al forn. A sobre de les patates posem el pollastre.

- En un got, posem una cullerada de mel, una cullerada de mostassa i dues cullerades d'oli d'oliva extra verge. Remenem bé fins que tot estigui ben integrat.

- Aboquem la salsa sobre el pollastre i les patates.

- Fiquem al forn durant uns 15 minuts.

- Passat aquest temps, afegim el vi blanc per sobre del pollastre, i deixem 25 minuts més.

- Triem del forn i servim de seguida.

COMENTARIS: Recepta trobada a La cajita de Nieveselena
 

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Aquest pollastre té molt bona pinta. Apunta'l a la llista dels que SI puc prendre x quan vingui a estrenar la vostra cuina nova.