dissabte, 18 de gener de 2014

Galetes napolitanes


INGREDIENTS:
100 g mantega a punt de pomada
100 g sucre
1 ou
3 culleradetes canyella en pols
250 g farina rebosteria
1 culleradeta llevat químic en pols
sucre i canyella per espolvorejar

COM ES FA?
- Batem la mantega junt amb el sucre.

- Li afegim l'ou i la canyella i seguim remenant.

- Tamisem la farina junt amb el llevat, i ho anem afegint a la barreja de mantega i ou. Si no queda prou espés, podem afegir més farina. Ha de quedar una massa suau però manipulable.

- Deixem refredar 30 minuts a la nevera embolicada en film.

- Encenem el form a 180ºC.

- Passat aquest temps, estirem la massa entre dos fulls de paper de fornejar, ajudant-nos d'un corró. Tallem la massa amb un tallapastes i les posem en la safata del forn espolvorejant-les amb sucre i canyella.

- Fornegem durant uns 9 minuts aproximadament només amb escalfor a baix, i després uns 3 minuts amb escalfor a dalt, vigilant que no es torrin massa.



1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Si trobo la punyetera mantega de ovella o cabra les puc intentar fer. Per ara m'he de conformar a mirar les teves.