dimecres, 26 de març de 2014

Quiche d'espinacs


INGREDIENTS:
Pasta de full o brisa
3 ous
200 ml. crema de llet
200 g xampinyons
600 g espinacs
200 g formatge ratllat (el que més ens agradi)

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200 ºC.

- Folrem el motlle on farem la quiche amb la pasta de full, sense treure el paper que envolta la massa,  i la punxem amb una forquilla i reservem. Si la fem amb pasta brisa, no cal punxar i la courem una mica al forn, durant uns 20 minuts, posant llegums seques a la base perquè la massa no pugi. Quan estigui feta, la traiem del forn i reservem.

- Posem a bullir els espinacs. Quan estiguin fets els escorrem bé i reservem.

- Rentem i tallem els xampinyons. Els sofregim una mica. Traiem del foc i reservem.

- En un bol, remenem els ous junt amb la crema de llet. Li afegim el formatge ratllat.

- Quan els espinacs i els xampinyons s'hagin refredat, els incorporem a la barreja anterior. Remenem bé.

- Aboquem la massa en el motlle, repartim bé i fiquem al forn durant 40-50 minuts.

- Deixem que qualli abans de menjar. Podem deixar la quiche dintre del forn, amb el forn apagat, perquè acabi de quallar.