divendres, 30 de maig de 2014

Magdalenes amb mel i iogurt


INGREDIENTS (per a 9 magdalenes grans, d'uns 65-70 g):
2 ous
130g sucre moreno
220g farina de rebosteria
1/2 sobre de llevat químic
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
50 ml. oli oliva 0,4º
50 ml. llet
50 g iogurt natural
50 g mel
un pessic de sal.

COM ES FA?
- Batem els ous amb el sucre i quan hagin blanquejat afegim la mel. Seguim batent fins que estigui tot integrat.
- Anem afegint l'oli, la llet i el iogurt i batem bé cada vegada que incorporem un nou ingredient.

- Tamisem la farina i la incorporem a la barreja, remenant a continuació. Afegim també la sal, el llevat i finalment el bicarbonat.

- Deixem reposar massa durant 30 minuts a la nevera.

- Escalfem el forn a 200ºC.

- Passada la mitja hora, aboquem la barreja dinte dels motlles de magdalenes, gairebé fins a dalt, i fiquem al forn durant 15-20 minuts, o fins que estiguin daurades (farem la prova de l'agulla per veure si ja estan cuites).

- Deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocina con Angi