divendres, 16 de maig de 2014

Magdalenes amb sirope d'àgave



INGREDIENTS (per unes 20 magdalenes):
3 ous
300 g farina de rebosteria
200 ml sirope d'àgave
250 ml oli oliva suau
125 ml llet (jo llet vegetal)
1 sobre de llevat químic
un pessic de sal

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC. Folrem els motlles de madalena amb càpsules, i si no en tenim, els embadurnem amb una mica d'oli i farina.

- Tamisem la farina junt amb el llevat, barregem i reservem.

- En un bol, muntem les clares, junt amb el pessic de sal, a punt de neu fort.

- Sense deixar de batre, anem afegint a poc a poc els rovells i el sirope.

- Incorporem la llet, l'oli i la farina amb el llevat. Barregem bé amb moviments suaus.

- Emplenem les càpsules de magdalenes fins una mica més de les 3/4 parts.

- Fiquem al forn, amb escalfor només a baix durant 25 minuts. Deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Recetas Clàudia