dissabte, 3 de maig de 2014

Muffins de xocolata d'en Dan Lepard


INGREDIENTS: (14 unitats)
50 g.maizena
3 cullerades de cacau pur en pols
100 g. sucre morè
100 g. sucre blanc
225 ml d'aigua
75 g. mantega
75 ml oli oliva suau (0,4º)
125 g. xocolata negra
2 ous
125 g.farina rebosteria
2,5 culleradetes llevat

COM ES FA?
- Encenem el forn a 175ºC, amb escalfor només a baix.

- En un pot mitjà-gran, posem l'aigua, la maizena, el cacau en pols i els sucres. Escalfem a foc mig i anem remenant fins que obtinguem una crema espessa.

- Treiem del foc i afegim la mantega juntament amb la xocolata negra tallades a trossets. Seguim remenant fins que quedin ben desfetes en la crema.

- Deixem temperar la crema, i quan ja estigui tèbia,  anem afegint els ous un a un, i remenem fins a integrar-los bé. Incorporem l'oli i remenem. 

- Finalment, incorporem la farina i el llevat, tamissats. Remenem i emplenem els motlles de muffins fins a les 3/4 parts. 

- Fiquem al forn durant uns 25 min. Deixem que es refredin al damunt d'una reixa abans de menjar. 

COMENTARIS: Recepta trobada a Acabat de fer