divendres, 23 de maig de 2014

Tortes d'Alcázar de San Juan


INGREDIENTS (per a 18 tortes):
4 ous
50 g farina de rebosteria
50 g maicena
100 g sucre
sucre glass


COM ES FA?
- Encenem el forn a 190ºC amb escalfor a dalt i a baix.

- Muntem les clares a punt de neu fort.

- Batem els rovells junt amb el sucre fins a obtenir una crema escumosa.

-  Tamisem les dues farines i les anem incorporant, a poc a poc, a la barreja anterior. Amb cada incorporació de farina, anem remenant.

- Finalment afegim les clares i les barregem amb moviments suaus per evitar que es baixin, fins que estiguin totalment integrades.

- Tallem paper de forn en quadrats d'uns 13 x 13 cm. i, ajudant-nos d'un pinzell, els embadurnem amb una mica d'oli.

- Sobre cada tros de paper, aboquem 1 ó 2 cullerades de la massa.

- Fiquem en el forn durant uns 10 minuts.

- Quan les treiem, les espolvoregem amb una mica de sucre glass.