diumenge, 1 de juny de 2014

Bizcochuelos de Valdeiguña


INGREDIENTS:
350 g farina de rebosteria
2 ous
175 g sucre
250 ml llet
250 ml oli oliva suau
1 sobre de llevat químic
8 g ratlladura taronja
1/2 copeta d'anís
ametlles filetejades

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- En un bol, batem els ous junt amb el sucre fins que quedi escumós.

- Afegim l'oli, la llet, la ratlladura de taronja i l'anís. Remenem fins a homogeneitzar.

- Incorporem la farina, junt amb el llevat, tamisats i a poc a poc. Remenem fins a obtenir una massa uniforme.

- Preparem els motlles que utilitzarem embadurnant-los amb mantega i farina. En el meu cas utilitzo uns motlles petits de plumbcake. Aboquem la massa ajudant-nos d'un cullerot.

- Per sobre de la massa escampem ametlla filetejada.

- Fiquem en el forn durant 30 minuts. Abans de treure'ls del forn, fem la prova de l'agulla.