dijous, 12 de juny de 2014

Bombons de massapà


INGREDIENTS:
Massapà (*)
Cireres en almívar

Per a la cobertura;
Xocolata per fondre
una mica de mantega
una mica de llet

(*) millor si és fet a casa. Jo he aprofitat el que em va sobrar de fer el tortell de reis, que el tenia congelat.


COM ES FA?
-Treiem les cireres de l'almívar i les eixuguem bé amb paper de cuina per treure tot l'almívar.

- Cada cirera l'envoltem d'una porció de massapà i li donem forma de bola.

- En un recipient que pugui anar al microones, posem la xocolata amb una mica de mantega i llet, i la posem al microones, a mitja potència, fins que la xocolata estigui desfeta.

- Banyem les boletes en la xocolata i les deixem refredar sobre paper de fornejar.

- Quan ja estan fredes, les posem en les càpsules de paper per a bombons.


COMENTARIS: Recepta trobada a Olor a Jazmín


1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Que bons. Deuen ser mooolt dolços, oi? potser es podria canviar la cirera per una avellana. Però segur que amb qualsevol cosa han d'estar boníssims