dilluns, 23 de juny de 2014

Coca de llardons amb cabell d'àngel


INGREDIENTS:
Una planxa de pasta de full rectangular
mitja llauna de cabell d'àngel
llardons
pinyons
sucre

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200ºC, amb escalfor a baix.

- Desenrotllem la pasta de full i, a sobre del mateix paper en el que vé embolicada, l'estirem amb un corró fins que quedi molt fina.

- Distribuïm cabell d'àngel per la meitat de la superfície de la pasta de full, deixant un dit de marge per poder tancar bé la coca. La quantitat de cabell d'àngel dependrà de com ens agradi la coca.

- Dobleguem la pasta de full per la meitat, de manera que la part que no hem posat cabell d'àngel faci de tapa de la coca. Segellem les vores presionant amb una forquilla. Amb el corró presionem una mica la coca.

- Triturem els llardons amb la picadora, i els repartim per sobre de la coca. Els presionem una mica amb les mans.

-  Espolvoregem sucre per sobre.

- Fiquem al forn durant uns 20-25 minuts, vigilant que no se'ns torri massa. Quan quedin 5 minuts, treiem la coca, repartim els pinyons per sobre i tornem a ficar al forn, aquesta vegada amb escalfor a dalt i a baix.

- Deixem refredar sobre una reixeta.