dimecres, 11 de juny de 2014

"Potage" de llenties vegetarià


INGREDIENTS:
160 g llenties (es calcula uns 80 g de llenties per persona)
1 ceba
1 patata
1 pebrot verd italià,
pastanagues, carabassó, tomàquets, etc.
aigua o brou vegetal casolà (aproximadament 1,5 litres)
sal

COM ES FA?
- (Les llenties, no cal posar-les prèviament en remull.)

- Rentem, pelem i tallem les verdures a trossos no gaire petits.

- En l'olla a pressió, posem oli i sofregim les verdures durant uns minuts.

- Incorporem el brou o l'aigua i posem al foc fins que arrenqui el bull.

- Incorporem les llenties, aquestes han de quedar ben cobertes pel brou. Així que si veiem que ens falta líquid, n'afegirem més. Salem,

- Quan torni a arrencar el bull, tapem bé l'olla a pressió i deixem bullir durant 1 hora. Mireu bé el temps d'ebullició de les llenties que utilitzeu que s'indica al paquet.