dijous, 19 de juny de 2014

Quiche de bròcoli i bacon


INGREDIENTS:
una planxa de pasta brisa
3 ous
200 ml. crema de llet (o llet evaporada)
150 g. formatge ratllat (4 formatges o el que ens agradi però que es desfaci)
1 1/2 bròcolis
3-4 pastanagues (opcional)
200 g bacon o panceta
sal, pebre

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Posem a bullir el bròcoli i les pastanagues tallades a rodanxes, en aigua durant 20 minuts.

- Folrem el motlle on farem la quiche amb la pasta brisa. Fiquem al forn durant uns 20 minuts. Quan estigui feta, la treiem del forn, si s'ha inflat la massa la punxem amb una forquilla i reservem.

-Sofregim el bacon (o panceta) amb una mica d'oli i el tallem a trossos. Reservem

- En un bol barregem els ous amb la crema de llet i remenem.

- Escorrem bé les verdures i les barregem amb la crema anterior procurant que el bròcoli no se'ns desfaci gaire. Salpebrem.

- Aboquem la barreja en el motlle i repartim per sobre el bacon i, a continuació el formatge ratllat.

-Fiquem al forn durant 30-35 minuts. Passat aquest temps, traiem del forn i deixem que acabi de quallar.

COMENTARIS: Una altra opció és barrejar el formatge ratllat amb els ous i la crema de llet.