divendres, 8 d’agost de 2014

Coca de pipes de girasol


INGREDIENTS:
1 ou
200 g  pipes de gira-sol pelades i sense sal
100 g sucre

COM ES FA?
- En un bol barregem els ingredients.

- Folrem la safata del forn amb paper de fornejar i estenem la massa per sobre fins que ens quedi molt prima.

- Encenem el forn a 280ºc, amb escalfor a dalt i a baix, col·loquem la safata en la part baixa del forn, i deixem coure 20 minuts.

- Deixem refredar del tot. Quan refreda, la coca es torna cruixent. Amb compte, girem la coca i traiem el paper de fornejar.

- Abans de treure la coca del forn, hem de comprovar bé que estigui prou cuita perquè si no, quan refredi,  en lloc de cruixent quedarà gomosa i se'ns enganxarà a les dents.

COMENTARIS: Es ideal per acompanyar el cafè de la sobretaula. Aquesta recepta me l'ha passat l'Anni.