dijous, 7 d’agost de 2014

Crema pastissera sense gluten ni lactosa

INGREDIENTS (per a una ració):
170 ml de llet d'arròs
42 g sucre
1 rovell d'ou
15 g maicena
vaina vainilla o pell mitja llimona o branca de canyella.

COM ES FA?
Es fa igual que la crema pastissera normal:

- Posem a escalfar la llet amb la pell de llimona, la vainilla o la canyella segons preferim.

 - En un pot barregem amb les varilles els rovells d'ou amb el sucre, i remenem bé fins a obtenir una mescla fina, una mica espessa.

- Afegim la maicena i seguim remenant bé fins que estigui tot ben unit.

- Incorporem la llet bullent (la fem passar per un colador per treure la nata i la pell de llimona (canyella o vainilla). Remenem amb les varilles i la posem a foc mig baix.

- Anem remenant contínuament fins que estigui prou espessa. La treiem del foc i seguim remenant enèrgicament uns segons.

- Deixem refredar la crema i anem remenant de tant en tant.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Collonuda!!! va quedar genial