diumenge, 21 de setembre de 2014

Magdalenes integrals



INGREDIENTS:
250 g farina integral
125 g sucre integral de canya
1 sobre de llevat químic
1 pessic de sal
1 iogur natural (pot ser de soja)
1 culleradeta d'essència de vainilla
2 ous
1 got de llet vegetal (civada, arròs, soja, etc.)
1 got d'oli d'oliva suau
sèsam, panses, ratlladura de llimona o taronja, etc. (optatiu)


COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- En un bol barregem els ingredients sòlids (farina, sucre, llevat, sal) fins que estiguin repartits homogèniament.

- En un altre bol, barregem el iogur amb els ous i la vainilla, i remenem fins a obtenir una barreja homogènia.

- A continuació incorporem la llet, tornem a remenar, i l'oli, i tornem a remenar fins a tenir una massa homogència i perfectament integrada.

- Si volem afegir panses o ratlladura de llimona o taronja, ho afegirem ara.

- Folrem els motlles amb paper de magdalenes, i aboquem la massa fins a emplenar 3/4 parts dels motlle, no més perquè després creix,

- Per sobre podem espolvorejar una mica de llavors de sèsam.

- Fiquem al forn durant 25 minuts. Abans de treure-les del forn, les punxem per comprovar que estan ben cuites.

- Deixem refredar del tot abans de menjar.