dissabte, 18 d’octubre de 2014

Pizza de ceba caramelitzada, bacon i formatge de cabra


INGREDIENTS:
200-250 g ceba caramel·litzada
100 g bacon
salsa tomàquet
un rulo de formatge de cabra
formatge ratllat (opcional)
orenga


COM ES FA?
- Preparem la massa de la pizza segons la recepta. Aquesta massa ens dóna per dues pizzes, així que només necessitarem la meitat de la massa. L'altra meitat la podem congelar.

- Encenem el forn a 200ºC amb només escalfor a baix.

- Estenem la massa sobre un paper de fornejar, ajudant-nos amb el corró.

- Escampem una capa fina de salsa de tomàquet, i per sobre distribuïm la ceba caramel·litzada, el bacon, i rodanxes, no gaire gruixudes de formatge de cabra. La ceba caramel·litzada no ha de cobrir tota la superfície de la pizza per evitar que la pizza quedi massa dolça i ens empalagui.

- Espolvoregem una mica de formatge ratllat (opcional) i orenga.

- Fiquem al forn fins que veiem que la massa ja està cuita (en el meu forn uns 15 minuts).

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Quina bona pensada la ceba caramelitzada a la pizza. Això ho he de tastar. La propera que em faci ho penso posar.