divendres, 21 de novembre de 2014

Pastís de carabassa


INGREDIENTS:
Per fer la base:
300 g galetes digestive (amb xocolata)
110 g mantega
1/2 kg carabassa pelada i bullida
300 g llet condensada
170 g farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat químic
3 ous
50 g sucre
una mica de vainilla en pols (optatiu)

COM ES FA?
- En una cassola es posa a bullir la carabassa tallada a trossos i amb pell. Quan veiem que ja està feta, la treiem del foc, l'escorrem i, vigilant no cremar-nos, li treiem la pell. Triturem amb el minipimer i reservem.

- Encenem el forn a 175ºC.

- Triturem les galetes.

- Desfem la mantega a foc mig, procurant que no arribi a bullir. Quan està desfeta, l'aboquem a sobre de les galetes i remenem fins a barrejar-ho tot molt bé.

- Folrem un motlle desmuntable amb paper de fornejar, estenem la massa de galeta per la base i fiquem al forn durant uns 30 minuts, o fins que veiem que la base s'ha cuit.

- En un bol barregem la resta d'ingredients fins a obtenir una massa homogènia.

- Quan la base ja està cuita, hi  aboquem a sobre el contingut del bol i fiquem al forn durant uns 50-60 minuts. Si volem, al final podem posar una mica el grill per donar-li un color daurat.

- Deixem refredar totalment abans de desmotlllar.



1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Té molt bona pinta però, no és molt dolc??