dissabte, 15 de novembre de 2014

Pastissets russos Kartoshka



INGREDIENTS (per a 4 persones)
500 g galetes*
200 g mantega sense sal
200 g sucre
4 cullerades d'aigua
4 cullerades de cacau natural
1 got d'anous pelades
1 ou
* si les galetes són maria dorada, hem de reduir una mica la quantitat de mantega

COM ES FAN?
- Desfem la mantega a foc mig, afegim el sucre, l'aigua i el cacau. Remenem sense parar fins que la barreja comença a bullir. Enretirem del foc i deixem refredar una mica.

- Triturem les galetes. Tallem les anous molt petites (si preferim les podem triturar).

- Barregem les galetes i anous amb la barreja de cacau líquid.

- Incorporem l'ou i barregem bé.

- Estirem una mica la massa i, amb el tallador de galetes, li donem la forma que vulguem als pastissets. Els col·loquem en una safata folrada de paper de fornejar.

- Els fiquem a la nevera durant tota una nit.

- Es guarden a la nevera.

COMENTARIS: Recepta trobada a Mis recetas.