dilluns, 10 de novembre de 2014

Rotllo de carn picada


INGREDIENTS (per a 8 rotllos)
800 g carn picada
100 g rovellons de llauna
75 g olives sense pinyol o farcides de pebrot
1 ceba
1 ou
sal, pebre, ketchup, pa ratllat, oli oliva

COM ES FA?
- Triturem molt petits els rovellons i reservem. Fem el mateix amb les olives.

- Piquem la ceba molt petita i sofregim amb una mica d'oli. Quan està feta, la treiem del foc, escorrem l'excès d'oli i deixem temperar.

- Mentre s'està fent la ceba, posem la carn en un bol gran i barregem amb les olives, els rovellons, l'ou batut.

- Incorporem la ceba, una mica de pa ratllat i salpebrem. Afegim una mica de ketchup per lligar tots els ingredients.

- Agafem porcions de carn i li donem forma de rotllo, apretant bé perquè no se'ns desfaci a l'hora de fregir-la.

- Passem per pa ratllat i fregim amb oli d'oliva, a foc mig perquè es faci bé per dintre i no quedi la carn crua.