dissabte, 1 de novembre de 2014

Ulls sanguinolents


INGREDIENTS:
8 ous
2 llaunes de tonyina en oli
maionesa
6 olives verdes sense pinyol
1 oliva negra sense pinyol
ketchup

COM ES FA?
- Posem a coure els ous fins que estiguin durs. Deixem refredar.

- Pelem els ous i els tallem per la meitat de forma transversal.

- Buidem els rovells i els barregem amb la tonyina, ben escorreguda, i una mica de maionesa.

- Farcim els ous i els posem en una safata. Emplenem l'espai entre els ous amb el que ens ha sobrat de farcit.

- Tallem cada oliva verda en tres rodanxes i al centre li posem un trosset d'oliva negra. Col·loquem a sobre de cada meitat d'ou, de manera que simulin ulls.

- Ajudant-nos d'un escuradents, anem posant ketxhup simulant les venes dels ulls, també posem una mica de ketchup en el farcit que hi ha al voltant dels ulls.

1 comentari:

Carmen ha dit...

aaaaarrrrrgggghhhh que realistes aquestes receptes jajaja. Molt originals!