dimecres, 24 de desembre de 2014

Arbre de Nadal de xocolata


INGREDIENTS:
2 planxes de pasta de full rectangular
Nocilla o nutella (la que sigui menys espessa)
1 ou per pintar
per decorar: ametlles granulades, sucre glass, perles de sucre, etc.

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC amb escalfor a dalt i a baix.

- Estenem la primera planxa de pasta de full i la punxem amb una forquilla perquè no pugi massa quan estigui al forn.

- Posem una capa generosa de nocilla cobrint tota la superfície.

- Estenem la segona pasta de full i la punxem. La col·loquem per sobre de la nocilla.

- Amb un ganivet, tallem la pasta de full donant-li forma d'arbre de nadal. Els laterals els tallem com si fossin branques però sense arribar al centre, perquè sembli el tronc. Agafem cada branca i la regirem sobre si mateixa.



- Pintem l'arbre amb ou batut, ajudant-nos d'un pinzell, i decorem el tronc amb ametlles granulades i sucre glass.

. Ho fiquem al forn uns 20 minuts, fins que la pasta de full estigui daurada.

- Deixem refredar abans de menjar.

- Ho presentem afegint perles de sucre per sobre, com si fossin boles de nadal.

COMENTARIS: Recepta trobada a Velocidad cuchara