dimarts, 30 de desembre de 2014

Florentines


INGREDIENTS:
25 g mantega
75 g sucre
10 g farina de rebosteria
65 ml. nata líquida
50 g ametlles laminades
50 g ametlles granulades
50 g pell de taronja confitada tallada a dauets
250 g xocolata negra


COM ES FA?
- Escalfem el forn a 185ºC.

- Tallem la pell de taronja confitada a daus molt petits. Reservem.

- Posem la mantega en un pot i la desfem al foc. Quan està desfeta, afegim el sucre i la farina i remenem fins que estigui tot ben barrejat.

- Afegim la nata, a poc a poc, i seguim remenant fins a barrejar-ho tot.

- Incorporem les ametlles granulades, les ametlles laminades i la taronja confitada. Barregem bé.

- Emplenem els motlles (jo utilitzo motlles de magdalenes) amb una capa fina de massa.

- Fiquem al forn durant 10 minuts aproximadament. El temps dependrà del gruix que li hàgim donat a la massa. Hem de vigilar perquè es cremen fàcilment.

- Deixem refredar del tot dintre del motlle.

- Quan ja estan fredes, desfem xocolata negra i, ajudant-nos d'un pinzell, pintem la base de la galeta amb una capa una mica gruixuda de xocolata. Deixem refredar la xocolata.


COMENTARIS: Recepta trobada a Lola en la cocina