divendres, 26 de desembre de 2014

Quiche porros i formatge de cabra


INGREDIENTS:
Pasta de full o pasta brisa
3 porros o 2 porros molt grans
2 cebes
175 g bacon o pernil serrà tallat molt petit
formatge de cabra tipus rulo
sal

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200 ºC.

- Folrem el motlle on farem la quiche amb la pasta de full, punxem tota la superfície per evitar que la massa s'infli mentre està al forn. Si utilitzem pasta brisa, no cal punxar.

- Rentem i tallem els porros a rodanxes finetes. Pelem la ceba i la tallem a tires fines.

- Sofregim els porros i la ceba junts fins que estiguin daurats. Salem

- Tallem el bacon (o pernil) a trossets molt petits. Barregem amb els porros i la ceba.

- A sobre de la pasta de full, posem el farcit i, per sobre, el formatge de cabra tallat a rodanxes no gaire gruixudes i sense la pell.

- Ho fiquem al forn fins que estigui daurat, primer amb escalfor només a baix, i després posem escalfor a dalt i a baix.

COMENTARIS: Recepta de la Marian