dilluns, 29 de desembre de 2014

Torró de massapà i fruites


INGREDIENTS:
120 g sucre
150 g ametlla triturada
70 ml. nata líquida
80 g fruita confitada, anous, etc

COM ES FA?
- En un pot posem la nata i el sucre. Ho escalfem i remenem fins a obenir una barreja espessa (almívar). Enretirem del foc e immediatament afegim les ametlles triturades. Remenem fins a obtenir una massa homogènia. Deixem refredar.

- Mentretant, tallem les fruites a trossos a la mida que nosaltres vulguem.

- Quan la massa ja està temperada, l'amassem durant uns minuts i a continuació li afegim les fruites confitades. Tornem a amassar perquè les fruites quedin ben repartides per tota la massa. Si volem, podem afegir anous o altres fruits secs.

- Folrem el motlle amb paper de fornejar, i posem la massa a sobre. Presionem perquè quedi compacte i el més pla possible. Si volem, podem posar trossos de fruita per sobre.

- Finalment, posem un altre paper de fornejar per sobre i col·loquem algun recipient al damunt amb pes a dintre. Ho deixem així al menys durant 12 hores (si és fins al dia següent, molt millor).

- Passat aquest temps, desmotllem i tallem.

COMENTARIS: Queda boníssim.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Què valenta atrevir-te a fer torrons. Ja no hi ha res que se't resisteixi.