divendres, 30 de gener de 2015

Arròs aromatitzat amb llimona i clau



INGREDIENTS (2 persones):
150 g. arròs llarg
1 dent d'all
8 claus
3 rodanxes gruixudes de llimona
oli d'oliva verge extra
aigua (2,5 vegades el volum d'arròs)
sal

COM ES FA?
- Pelem i tallem els alls. Els posem en una paellera o cassola amb oli d'oliva i els daurem sense que arribin a cremar-se.

- A continuació incorporem l'arròs i els claus. Remenem una mica, amb una cullera de fusta.

- Incorporem l'aigua i la sal. Finalment afegim la llimona.

- Tapem la paellera i deixem coure a foc mig durant 10-15 minuts (segons el temps de cocció de l'arròs). L'arròs ha de quedar suelto però sense líquid. Si veiem que durant la cocció li falta líquid, podem afegir més aigua.


COMENTARIS: Recepta trobada a El delantal rojo cereza