dilluns, 19 de gener de 2015

Calamars en salsa americana


INGREDIENTS:
1 kg de calamars
mig pebrot verd italià
un pebrot vermell petit
1 all
1 ceba gran
1 copa conyac
1 copa vi blanc
1 pot petit de tomàquet triturat
sal, oli, julivert, pebre

COM ES FA?
- Tallem molt petits els pebrots i la ceba, i els posem, junt amb l'all pelat en una paella amb oli, a coure fins que estiguin tous.

- Mentretant, anem netejant els calamars i tallant-los en trossos no gaire petits.

- A continuació, passem la salsa pel minipimer. Tornem a posar-la al foc i afegim els calamars, el conyac i el vi blanc. Salpebrem i espolvoregem julivert. Deixem coure, a foc mig-baix, fins que redueixi (uns 15 minuts).

- Finalment incorporem el tomàquet i deixem coure uns 10 minuts més.

- Servim calent.