divendres, 23 de gener de 2015

Financiers


INGREDIENTS:
 4 clares d'ou
110g de mantega
120g de sucre glaç
100g d'ametlla en pols
40g de farina de reposteria
Un pessic de sal

COM ES FA?
- Escalfem la mantega a foc suau fins que quedi ben desfeta, la deixem coure uns 15 minuts fins que agafi color avellana, la colem i la deixem refredar.

- Mentretant podem tamitzar la farina, l'ametlla i el sucre glas. Ho barregem en un bol.

- Montem les clares juntament amb el pessic de sal.

- Ara ja podem barrejar tots els ingredients, afegim amb compte perquè no baixin gaire, les clares a la barreja de farines i després hi afegim la mantega. Ho remenem tot bé i deixem reposar a la nevera unes 8 hores o d'un dia per l'altre.

- Encenem el forn a 180ºC.

- Passat el temps de repòs, ja podem omplir les càpsules de madalenes o motlles de financiers. Per decorar, podem posar sucre per sobre, perles o fideus de xocolata, etc.

- Els coem al forn durant uns 15 minuts. Quan estiguin dauradets els podem treure.