diumenge, 25 de gener de 2015

Flam de fruites amb agar agar


INGREDIENTS:
8 g agar agar
2 tasses de suc de taronja
1 platan
1 pera
1 poma
altres fruites (millor que no posem fruites amb molta aigua com ara els kiwis, el meló o la síndria)
una llimona
un rajolí de sirope d'àgave (optatiu)


COM ES FA?
- Pelem les fruites i les tallem a trossets petits. Els hi posem per sobre una mica de suc de llimona perquè no ennegreixin.

-Fem suc de taronja i  el posem a bullir junt amb l'agar agar, remenant contínuament. Si les fruites no són gaire dolces, podem afegir una mica de sirope d'àgave. Quan bulli, deixem durant dos minuts, sense deixar de remenar.

- Apaguem el foc, i afegim la fruita tallada a trossos. Remenem i emplenem els motlles individuals o en una flanera.

- Fiquem a la nevera al menys durant 2 hores perquè solidifiqui l'agar agar.