dissabte, 3 de gener de 2015

Galetes de formatge crema


INGREDIENTS:
100 g mantega a temperatura ambient tallada a daus
200 g formatge crema tipus Philadelphia
250 g farina de rebosteria
1 pessic de sal
1 culleradeta d'extracte de vainilla
3 cullerades de sucre
Sucre (blanc o integral) per arrebossar les galetes

COM ES FA?
- En un bol batem la mantega, el formatge crema, la sal i l'extracte de vainilla.

- Incorporem la farina i seguim batent fins a obtenir una massa uniforme.

- Estenem la massa entre dos papers de fornejar, ajudant-nos del corró, fins que tinguin forma rectangular i d'un gruix d'uns 2-3 mm. Deixem reposar la massa a la nevera 1 hora.

- Encenem el forn a 200 ºC amb escalfor a dalt i a baix.

- Enretirem un dels papers de fornejar i escampem tres cullerades de sucre per sobre. Enrotllem la massa sobre si mateixa, ben apretada, formant un cilindre.

- Amb un ganivet esmolat, tallem rodanxes de mig cm. aproximadament. Si veiem que se'ns desfà molt, podem posar la massa una altra vegada una estona a la nevera, o bé, un cop hagim tallat la galeta, la desenrotllem i la tornem a enrotllar ben apretada..

- Arrebossem les galetes amb sucre i les posem sobre la safata del forn, prèviament folrada de paper de fornejar.

- Fornegem durant 20 minuts. Deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Ma petite boulangerie . Jo he fet la meitat amb sucre blanc i la meitat amb sucre integral, ens han agradat més les de sucre integral.