diumenge, 18 de gener de 2015

Pa d'espelta, pastanagues, panses i anous


INGREDIENTS:
120 ml aigua
140 g. pastanaga ratllada
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de sirope d'àgave
20 g oli oliva verge extra
320 g de farina d'espelta semiintegral
1/2 sobre de llevat sec de forner
100 g de panses i anous

COM ES FA?
- Posem tots els ingredients, menys les panses i les anous, en la cubeta de la panificadora en l'ordre indicat més amunt.

- Seleccionem el programa d'amassat (15 minuts).

- Quan ha acabat, barregem la massa amb les anous i les panses, i amassem fins que estiguin repartides homogèniament.

- Deixem fermentar durant 1 hora, jo ho deixo en el forn a 35ºC.

- Passat aquest temps, encenem el forn a 200ºC, amb escalfor a dalt i a baix, posem uuna cassoleta amb aigua a la part de baix del forn per crear una atmòsfera humida. Deixem coure durant uns35-40 minuts.

- Deixem refredar del tot abans de tallar.

COMENTARIS: Recepta trobada a Conasi,amb les meves modificacions.

3 comentaris:

Carmen ha dit...

On compres l'espelta?

kalidoscopi ha dit...

A botigues de dietètica o de menjar ecològic. Al Carrefour o Alcampo també en tenen a la secció de menjar ecològic.

Carmen ha dit...

ah OK ho miraré. merci!!