dimarts, 13 de gener de 2015

Postre de xocolata i coco (vegans)


INGREDIENTS (per a 4 racions):
450 ml de llet vegetal, en el meu cas llet de civada
13 g de cacau en pols sense sucre
una mica menys d'un sobre d'agar agar en pols
1 culleradeta (de moka) rassa de stevia
8 culleradetes (de moka) de coco ratllat

COM ES FA?
- En un pot posem la llet, el cacau i l'stevia i portem a ebullició. Amb una cullera anem remenant per disoldre bé el cacau.

- Quan arribi a ebullició, afegim l'agar agar i deixem al foc durant 5 minuts sense deixar de remenar per disoldre bé l'agar agar.

- Passat aquest temps, repartim en motlles individuals i espolvoregem 2 culleradetes de coco a cada motlle.

- Deixem refredar una mica, i quan estigui tebi, ho fiquem dintre de la nevera, al menys un parell d'hores perquè solidifiqui.