dilluns, 9 de febrer de 2015

Arròs amb bacallà


INGREDIENTS:
arròs una tassa de cafè per persona (uns 100 g)
500 g bacallà fresc, sense pell ni espines
1 ceba
2 gots de tomàquet triturat
1/2 pebrot vermell o verd
brou vegetal o de peix casolà, o aigua (3 vegades el volum d'arròs)
julivert

COM ES FA?
- Tallem a trossets molt petits el pebrot i la ceba. En una cassola posem una mica d'oli i fem un sofregit amb la ceba i el pebrot, a foc baix. Quan està a mig fer, afegim el tomàquet triturat i deixem que segueixi sofregint.

- Mentre tant, traiem la pell i les espines del bacallà i tallem a trossos o esqueixem.

- Quan el sofregit està a punt, incorporem el bacallà a la cassola, ben escorregut. Donem unes voltes i ja podem incorporar l'arròs. Remenem una mica perquè s'impregnin els sabors.

- Incorporem el brou (o aigua si no tenim brou casolà) i deixem coure uns 13 minuts. Una mica abans d'apagar el foc, incorporem una mica de julivert.

- Apaguem el foc i deixem reposar l'arròs, tapat, uns 5 minuts.

3 comentaris:

Carmen ha dit...

m'encanta l'arròs!! i aquest té una pinta boníssima...mmmmmm

kalidoscopi ha dit...

Estava molt bo, tot i que a les fotos no s'aprecia (les meves fotos són molt casolanes, perdo poc temps en fer fotos).

Carmen ha dit...

que va!!! sempre que miro les teves fotos penso que he de millorar les meves jajaja. Surten amb molta llum i es veuen molt professionals amb les safates i els llocs on les fas.