dissabte, 28 de febrer de 2015

Calamarcets farcits


INGREDIENTS (per a 4 persones):
20-24 calamarcets farcits (jo els compro congelats a La Sirena)
1 ceba
vi blanc
1 cullerada de farina o maicena
150 g tomàquet triturat
julivert, sal, oli oliva suau

COM ES FA?
- En una paella, fregim els calamars farcits, prèviament descongelats, amb oli d'oliva fins que estiguin daurats. Els enretirem del foc i els posem en una cassola.

- Piquem la ceba i la sofregim, junt amb una mica de julivert, en el mateix oli de fregir els calamars. Salem al gust.

- Quan la ceba està estovada, afegim una cullerada de maicena o farina i remenem.

- Incorporem el tomàquet triturat, remenem i deixem coure una estoneta.

-  Aboquem el sofregit en la cassola on tenim els calamars.

- Reguem tot amb vi blanc i una mica d'aigua, i posem al foc, deixant coure lentament i fins que la salsa hagis espessit una mica i els calamars estiguin en el seu punt.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Realment bons. I la salseta, és per sucar-hi pa.
Els recomano.