dissabte, 7 de març de 2015

Brownie de cafè i xocolata



INGREDIENTS (motlle de 22 cm diàmetre):
100 g. xocolata negre 70%
110 g. mantega
4 ous
150 g sucre integral
110 g farina de rebosteria tamisada
un pessic de sal
120 ml. cafè exprés fred
150 g. xocolata amb ametlles triturades

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 175º.

- En un bol apte per a microones, desfem la xocolata negra junt amb la mantega. Deixem temperar.

- En un altre bol, batem els ous junt amb el sucre durant 5 minuts fins que tripliquin el seu volum.

- Incorporem la meitat de la farina i barregem suaument, afegim la meitat del cafè i remenem suaument, afegim la meitat de la xocolata desfeta i barregem suaument. Tornem a repetir l'operació. Al final ens quedarà una crema molt líquida.

- Folrem el motlle amb paper de fornejar, i hi aboquem la barreja anterior. Per sobre posem xocolata crocant trossejada.

- Fiquem al forn durant 35 minuts (fem la prova de l'agulla abans de treure'l). És millor que quedi una mica cru a que estigui massa cuit. Deixem refredar 30 minuts abans de desemmotllar.

COMENTARIS: Recepta trobada a Dulces bocados amb les meves adaptacions.