divendres, 6 de març de 2015

Galetes de coco


INGREDIENTS:
150 g. sucre integral de canya
45 g. de farina de rebosteria
2 ous grans
125 g. de coco ratllat
un pessic de sal
un pessic de llevat químic

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

-Batem els ous junt amb el sucre i la sal fins que quedi una massa escumosa.

- Incorporem la farina, junt amb el llevat, tamisats. Barregem bé.

- Afegim el coco i tornem a remenar per repartir bé el coco per tota la massa.

- Folrem la safata del forn amb paper de fornejar i  posem muntanyetes de massa, ajudant-nos d'una cullereta. No hem de posar-los gaire junts perquè durant la cocció s'estenen.

- Fiquem al forn durant 6-8 minuts, fins que estiguin daurades.

- Deixem refredar una mica abans d'enretirar-les del paper.

COMENTARIS: Recepta trobada a Mis recetas preferidas Són molt bones. Com que no porten mantega, no endureixen al refredar.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Les pots provar amb farina de blat sarraí i a veure com queden.