dijous, 26 de març de 2015

Massa de pizza sense gluten ni lactosa


INGREDIENTS:
180 ml aigua tèbia
1 cullerada d'oli d'oliva suau
un pessic de sal
300 g de farina Proceli Basic Mix (panificable)
1 sobre de llevat sec sense gluten (Maizena)

COM ES FA?
- Fiquem tots els ingredients a la panificadora (Home Bread Baguette, Moulinex) en l'ordre indicat més amunt, i el posem el programa el núm. 12 d'amassar (15 minuts).

- Quan hagi acabat, deixem reposar la massa durant 1 hora en un lloc allunyat de corrents d'aire. Ho podem deixar dintre de la mateixa panificadora.

- Mentrestant folrem la safata del forn amb paper de fornejar.

- Passat el temps de fermentació, estirem la massa sobre la safata del forn, ajudant-nos d'un corró.

- Perquè la massa quedi ben cuita, abans de posar els ingredients a sobre de la massa, la posem a coure al forn, preescalfat a 200ºC, amb escalfor només a baix, durant uns 12-13 minuts.

- Passat aquest temps, treiem la massa del forn, li posem els ingredients de la pizza i la deixem coure 15 minuts més fins que veiem que ja està feta.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Bona, bona i bona. Donc fe.
Puc assegurar que no van quedar ni les molles.
Merci. Ptnts.