divendres, 13 de març de 2015

Pa de pessic de pastanga




INGREDIENTS:
250 g. pastanaga rallada
200 g. farina de rebosteria
1 sobre llevat químic
125 ml. oli d'oliva suau
2 ous
200 g. de sucre integral
una culleradeta de canyella
una mica de nou moscada

COM ES FA?
- Pelem i piquem les pastanagues. Reservem.

- Encenem el forn a 180 ºC.

- En un bol posem el sucre junt amb els ous i batem fins que tinguem una barreja escumosa.

- Incorporem l'oli d'oliva i barregem.

- A continuació afegim la canyella, la nou moscada i la pastanaga.

- Finalment incorporem la farina, barrejada amb el llevat, i la tamisem sobre la massa. Barregem manualment amb una espàtula fins que tota la farina estigui perfectament incorporada

- Folrem un motlle amb paper de fornejar, o bé li posem mantega i farina, i hi aboquem la barreja.

- Fiquem al forn durant uns 35-40 minuts, depenent de cada forn i del motlle que hem utilitzat. Els últims minuts posarem també escalfor a dalt.

- Treiem del forn i deixem reposar uns 10 minuts abans de desemmotllar. Deixem que refredi totalment damunt una reixeta.

COMENTARIS:Recepta de la Susana V. trobada a Experiències divines i terrenals