diumenge, 1 de març de 2015

Galetes de crocant



INGREDIENTS (surten unes 28 galetes):
190 g. farina de rebosteria
10 g llevat químic
90 g. mantega a punt de pomada
125 g. sucre integral de canya
ratlladura d'una llimona
1 ou
un pessic de sal
80 g. crocant d'ametlles
1 ou per pintar


COM ES FA?
- Barregem la farina tamisada amb la mantega, el sucre, l'ou, la ratlladura de llimona i el pessic de sal. Amassem fins que la massa es desenganxi dels dits.

- Deixem reposar 15 minuts. 

- Encenem el forn a 180 ºC.

- Posem la massa entre dos papers de fornejar i l'estenem amb el corró fins a deixar-la d'un gruix de mig centímetre.

- Amb dos motlles rodons de diferent diàmetre, tallem la massa i anem col·locant les galetes en la safata del forn que prèviament haurem folrat amb paper de fornejar.

- Pintem amb ou batut, espolvoregem amb crocant  d'ametlla i posem al forn durant 10 minuts.

- Les deixem refredar sobre una reixeta. Endureixen quan refreden.

COMENTARIS: Recepta trobada a Mis recetas preferidas