dissabte, 14 de març de 2015

Tarta de verdures


INGREDIENTS:
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 albergínia
7-8 xampinyons
2 pastanagues
1 carabassó
1 ceba o porro
3 ous
200 g crema de llet
200 g formatge ratllat
oli d'oliva, sal i pebre

COM ES FA?

- Rentem les hortalisses i les tallem a daus petits. Podem posar les hortalisses que més ens agradi o que tinguem a mà.. Les posem en una paella al foc amb una mica d'oli i les sofregim.

- - Encenem el forn a 180ºC.

- Traiem les verdures del foc i escorrem l'excés d'oli.

- En un bol, batem els ous junt amb la crema de llet, la sal i el pebre (al gust). Quan estigui ben barrejat, incorporem les verdures i el formatge ratllat. Tornem a remenar.

- Engreixem un motlle i hi aboquem la barreja anterior.

- Fiquem al forn durant uns 45 minuts o fins que veiem que està quallat. Quan es refreda qualla una mica més.


1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Canvia el pebrot per carabassa (per exemple) i ja sap què pots portar dissabte al dinar :-)